Gasztrolencia

by Onhausz Hilda

2015. szeptember 30. - luca.p

Projektem ötödik hónapjában eljutottam egy olyan pontra, hogy felmerült bennem a kérdés, mégis mit tettem én ez idáig. Vagyis inkább mit ettem. Az elmúlt héten egy kedves gyermekkori barátom látogatott meg, aki vérbeli szakács és komoly világjáró körutakon jár-kel, hogy minél…

Tovább

Az igazi dolce vita

by János Kamilla

Miért olyan különleges az EVS-em? Talán nem is a legfontosabb, de meghatározó része az itt töltött időmnek, hogy pontosan hol is vagyok és milyen itt élni. Dél-Olaszországban, a csizma sarkában, Puglia régió déli részén, Salentoban élek egy 6000 fős kisvárosban. Salento…

Tovább

#100újélmény - a kihívásról

Minden, amire vágysz, a komfortzónádon kívül van. Tegyél meg 100 lépést, legyen az akármilyen apró is: egy új útvonal hazafelé, egy új íz kipróbálása, egy új nyelv megtanulása vagy bármi, ami neked új.Hogyan vehetsz részt a kihívásban? A begyűjtött élményeket oszd meg a Facebook-on és/vagy az…

Tovább